Biologische borstvoedingsthee

Gezonde borstvoedingmix kruideninfusie met melkbevorderende werking

Staat: Nieuw product

Weleda

HA402

De ideale drank voor kersverse mama's die borstvoeding geven!

Weleda borstvoedingsthee komt goed van pas om de melkproductie op gang te helpen of als je weer gaat werken en wil afkolven op het werk. Het heeft een melkbevorderende werking maar ook een kalmerende en harmoniserende werking. Bovendien is deze biologische thee van venkel en anijs volledig veilig en heerlijk om te drinken.

6,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

Weleda Borstvoedingsmix is een borstvoedingsthee. Het is een lekkere mix van biologisch geteelde kruiden en zaden met een melkbevorderende werking. Deze borstvoedingsmix, te gebruiken als thee, is speciaal bereid voor moeders die hun kindje borstvoeding geven. De planten in deze kruidenmix zijn bekend om hun melkbevorderende, rustgevende en harmoniserende werking. Daarnaast geven ze bovendien een lekkere smaak af. Borstvoedingsmix kan gedronken worden aan het einde van de zwangerschap en tijdens de volledige borstvoedingsperiode. Weleda Borstvoedingsmix bevat uiteraard geen suiker of synthetische aroma’s. Alle gebruikte planten zijn van biologische teelt en dragen het bio keurmerk “Biologische landbouw”, dit betekent dat ze gekweekt zijn zonder gebruik van chemische bestrijdingsmiddelen of pesticiden. Dit product is geschikt voor vegetariers.

Gebruik: Het theezakje 3 tot 5 minuten laten trekken in een kopje met kokend water. 1-3 kopjes kruideninfusie per dag. Kan zowel warm als koud gedronken worden.

Ingrediënten: Fenugriek* (zaad), Anijs* (vrucht), Karwij* (vrucht), Venkel* (vrucht), Citroenverbena* (blad)

Bewaren op kamertemperatuur (15-25°C) en op een droge plaats.

Weleda maakt al bijna 100 jaar natuurlijke verzorgingsproducten voor jong en oud. Ze maken crèmes, lotions en zalfjes die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, want de natuur weet wat er goed is voor ons.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
  • Door Lisa V.
  •  de 25/07/2023
Lekker en bevordert bij mij mijn moedermelkproductie
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.