Blitse Swag zonnebril (+10j)

Staat: Nieuw product

Real Kids shades

De funky Swag zonnebril is gebaseerd op de iconische Ray-ban Wayfarer stijl, speciaal op maat gemaakt voor kids vanaf 10 jaar. Met...

25,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

De funky Swag zonnebril is gebaseerd op de iconische Ray-ban Wayfarer stijl, speciaal op maat gemaakt voor kids vanaf 10 jaar. Met 100% UVA/UVB bescherming, gespiegelde en schok- en stootvaste lenzen van polycarbonaat. De bril is leuk verpakt in een transparante opberghoes met karabijnhaak. De Real Kids Swag zonnebril is verkrijgbaar in 9 kleurencombinaties, leuk om te verzamelen voor bij elke outfit!
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Wanneer kinderen worden blootgesteld aan de zon, smeren hun ouders ze van kop tot teen in met zonnebrandcrème om hen te beschermen tegen schadelijke UV stralen. Hoewel ook de ogen worden blootgesteld aan deze schadelijke stralen, wordt een zonnebril voor kinderen meestal vergeten. Ogen zijn een kostbaar bezit. Bescherm ze daarom goed met een veilige bril van MFS eyewear.De zonnebrillen van MFS Eyewear bieden een grondige bescherming tegen de zon. Het zijn geen speelgoedzonnebrillen! Anders dan normale baby- en kinderzonnebrillen bieden ze 100% UV bescherming (zowel UVA als UVB).