Boeiend spel - Met rasse schreden

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (133)

Vind jij de weg doorheen de chaos, zoveel wanorde ten huize Hempel!

Hugo Hempel probeert zich een weg door de chaos te banen. De spelers moeten hem helpen om de gezochte voorwerpen te bereiken zonder het overzicht te verliezen, ze moeten over een goed geheugen beschikken en mogen ze niet op elkaars rommel gaan staan. Wie als eerste vier voorwerpen kan verzamelen, wint het spel.

26,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304684

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Boeiend gezelschapsspel Met rasse schreden met HABA, bij elke beurt kijken alle spelers vol spanning mee. Originele speelwijze met draaifiguur, 3D-meubels van karton en een XXL-spelbord voor extra veel spelplezier!

Inhoud: 1 spelbord, 1 sofa, 1 tafel, 1 commode, 1 speelfiguur "Hugo Hempel" (+ 2 siliconen voeten en 1 houten cilinder), 66 chaoskaarten, 4 kaarthouders, 1 handleiding.

Materiaal: hout, karton, silicone
Leeftijd: vanaf 5 jaar - opgelet, niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar.
Taal van de spelhandleiding: Engels, Italiaans, Duits, Nederlands, Frans, Spaans
Aantal spelers: 2 - 4 personen
Speelduur: ongeveer 20 min


Korte instructies:
• Spelbord met meubels opstellen, chaoskaarten mengen en per speler 8 (bij 4 spelers 6) kaarten in de kaarthouder zetten.
• Om de beurt kloksgewijs spelen: bovenste chaoskaart van de afneemstapel omdraaien, voorwerp met staanlamp op het spelbord aanduiden, door rechter buur starttapijt laten bepalen, Hugo-figuur als in een cirkel over de velden van het spelbord naar het doelveld bewegen.
• De medespelers roepen ‘Stop!’ als op een eigen voorwerp wordt gestapt. Dan is de beurt voorbij en is het aan de volgende speler.
• Doelveld bereikt? Chaoskaart in de kaarthouder steken en andere willekeurige chaoskaart als winstpunt open afleggen. Dat voorwerp is nu voor alle spelers geblokkeerd.
• Wie als eerste 4 chaoskaarten aflegt, wint het spel.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0001.85
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories