Bont kartonboekje - het brandweermannetje

Staat: Nieuw product

Lannoo

KZ40591

In dit vrolijke kartonboekje staan acht rijmpjes met vrolijke illustraties van Kathleen Amant. Een feest om voor te lezen en door de stevige pagina’s ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.

7,50 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000346158

Het kleine brandweermannetje gaat elke dag op pad. Met een helm op en laarzen aan rijdt hij vrolijk door de stad. Hij redt een poes uit de boom, haalt een fiets uit de sloot en laat zijn sirene loeihard gaan. Het brandweermannetje helpt iedereen uit de brand. In dit vrolijke kartonboekje staan acht rijmpjes met vrolijke illustraties van Kathleen Amant. Een feest om voor te lezen en door de stevige pagina’s ook zeer geschikt voor de allerkleinsten.

Auteur: Marianne Busser & Ron Schröder
Illustraties: Kathleen Amant
Aantal pagina's: 16
Afmetingen: 18 x18 cm
ISBN: 9789000346158

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.170.170.21
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.