Briesend gezelschapsspel - Hop in galop!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (80)

Dat was nog eens een geweldige dag op de wei voor de paarden! Maar nu moeten ze snel terug naar de paardenboerderij. In hun box hebben ze...

22,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5445

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dat was nog eens een geweldige dag op de wei voor de paarden! Maar nu moeten ze snel terug naar de paardenboerderij. In hun box hebben ze verschillende dingen nodig, zoals een bos wortelen of een zak haver. Deze dingen moeten op weg naar de boerderij worden verzameld. Wie onderweg steeds de juiste dobbelstenen kiest, kan zijn paard met een beetje geluk als eerste naar de box brengen.
Een verzamelspel en paardenrace voor 2-4 spelers van 3-12 jaar met 3 spelvarianten.

Dit spel stimuleert:
- Eerste begrip van regels
- Logisch nadenken
- Besluiten nemen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.55.322.40.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories