Briesend gezelschapsspel - Hop in galop!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (134)

Dat was nog eens een geweldige dag op de wei voor de paarden! Maar nu moeten ze snel terug naar de paardenboerderij. In hun box hebben ze...

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5434

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Dat was nog eens een geweldige dag op de wei voor de paarden! Maar nu moeten ze snel terug naar de paardenboerderij. In hun box hebben ze verschillende dingen nodig, zoals een bos wortelen of een zak haver. Deze dingen moeten op weg naar de boerderij worden verzameld. Wie onderweg steeds de juiste dobbelstenen kiest, kan zijn paard met een beetje geluk als eerste naar de box brengen.
Een verzamelspel en paardenrace voor 2-4 spelers van 3-12 jaar met 3 spelvarianten.

Dit spel stimuleert:
- Eerste begrip van regels
- Logisch nadenken
- Besluiten nemen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.55.322.40.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories