Cakestation - Robots of monsters

Staat: Nieuw product

Birkmann

Lekkere cakejes op een stokje gemaakt? Die moeten dan toch wel een ereplaats op de tafel krijgen! Met deze cakestation zien jouw wondermooie...

6,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 443044

Lekkere cakejes op een stokje gemaakt? Die moeten dan toch wel een ereplaats op de tafel krijgen! Met deze cakestation zien jouw wondermooie baksels er nog verrukkelijker uit. Maak je keuze uit het monsterstation of het robotstation. Combineer ze met de monster- en robopops of maak je eigen creatie op een stokje. Smullen maar! Inhoud: 2 cakestations met montage instructies.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
172500.35
Birkmann   - Iedereen kan bakken! Met dit eenvoudig idee maakt het Duitse merk Birkmann liefdevol uitsteekvormpjes en bakvormen voor heerlijke culinaire momenten. Want iedereen verbindt koekjesbakken toch met mooie herinneringen. Denk maar aan de geur van versgebakken koekjes verspreid over het hele huis of aan die overheerlijke cupcakes voor Kerstmis. Birkmann wil groot en klein bij elkaar brengen om lekker samen te kokkerellen en uiteraard om daarna te kunnen zeggen: Eet smakelijk!