Chique set Jongleerballen

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO103

Alles voor een circus feestje (19)

Maak van jouw kleine clown een echte circusexpert dankzij deze set leuke jongleerballetjes in houd en zilver. Dit speelgoed is perfect om de fijne motoriek en behendigheid te oefenen op een leuke en speelse manier voor zowel jong als oud(ers)

Ideaal cadeau voor kinderen die van het circus en circuskunstjes houden!

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713145

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeBuitenspeelgoed
Leeftijdvanaf 4 jaar

Schitterende set van 3 jongleerballen in goud en zilver uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Deze balletjes komen verpakt in een mooie vintage doos, extra leuk als origineel cadeau-idee!

Afmetingen: 6 cm diameter

Leeftijd: vanaf 4 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Robert L.
  •  de 28/12/2020
Goede kwaliteit en precies als beschreven.
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Alles voor een circus feestje
Inspiratie en stories