CoConuts fietshelm - Misty Green

Staat: Nieuw product

Trybike

CoConuts fietshelmen (5)

Een Coconuts fietshelm (van dezelfde makers als Trybike) in de kleur Misty Green. Deze past perfect van kleur bij de groene Trybike loopfiets. Maar uiteraard kan je kind deze helm ook dragen als hij bij jou op de fiets zit of met een andere loop- of trapfiets op stap gaat.

Verkrijgbaar in 3 maten: XS (44 - 51 cm), S (47 - 53 cm) en M (53-58 cm).

34,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CoCo10 S

KleurGroen
Leeftijdvanaf 18 maanden
FietsenHelmen
Vouchereco

De helm is robuust,  handig en voorzien van de vereiste veiligheidskeurmerken en verpakt in een mooie doos.  De helm heeft een verstelbare binnenring die, door middel van een verstelbare hoofdband,  altijd in de juiste pasvorm te stellen is. De harde buitenschaal geeft de helm, in tegenstelling tot foam-helmen, een langere levensduur en betere bescherming bij kinderen. Door het grotere oppervlak is je kind bij een achterwaartse of zijdelingse val beter beschermd.

Het design, gebruiksgemak en comfort stimuleren de kinderen om deze helm veelvuldig te gaan dragen tijdens (loop)fietsen, skaten of waveboarden.

Leeftijd: vanaf ca 1,5 - 2 jaar

Kenmerken: Abs hardplastic schaal met foam voering, verstelling middels draaiknop, 11 ventilatiegaten en kinband met snelsluiting.

Tip: Meet de hoofdomtrek van je kind net boven de ogen, op het breedste deel van het hoofd. Dat gaat eenvoudig met een touwtje.

Keurmerk: CE EN1078, ASTM F 1447, ANSI Z90-4, CPSC

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2723170.6
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/04/2020
Kwaliteitsproduct met een moderne en aantrekkelijke look.
Trybike zijn Pim en Alex, twee broers die gek zijn op fietsen. Naast fervent fietsers zijn ze al 10 jaar importeur van veel leuk speelgoed en met name speelgoed op wielen waaronder ook loopfietsen. Het verhaal van de Trybike In 2015 zijn ze begonnen met het ontwikkelen van een eigen houten loopfiets en hebben ze al onze kennis als importeur en fietser gebruikt voor het ontwikkelen van de Trybike. Eigenwijs als ze zijn hebben ze met alle kennis die ze in de loop der jaren op hebben gedaan een loopfiets ontwikkeld die in hun ogen perfect is. In 2017 brachten ze de Trybike Steel op de markt. De Trybike steel is de eerste en enige metalen loopdriewieler die je kunt ombouwen naar loopfiets . En die fiets is zo fantastisch dat ze meteen ook een Baby Innovation Award 2018 wonnen met de Trybike Steel ! Duurzame fietsen voor kids van 1 tot 6 jaar Trybike is er in elke loop- en fietsfase van jouw kindje. Zo hebben ze loopfietsjes voor de allerkleinsten om hen de ideale ondersteuning te geven bij het leren lopen. Van loopfietsen gaat het naar een driewiel loopfiets , dan naar een lage loopfiets en tenslotte een hoge tweewiel loopfiets voor kinderen tot 6 jaar. Naast de ontwikkeling van jouw kind draagt Trybike ook duurzaamheid hoog in het vaandel. Ze maken hun fietsen steeds met respect voor de planeet en hun medemens. Zo gebruiken ze steeds gecertificeerd hout , gerecycled karton en uitsluitend kwalitatieve en veilige materialen . Alles om ecologische en duurzame producten op de markt te brengen.
Collectie CoConuts fietshelmen
Inspiratie en stories