Color. Assemble. Play - Dinosaurussen

Creatieve kit om zelf dino's in te kleuren en te maken

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1046

Dinomania bij de Kleine Zebra (74)

Knutselen, tekenen of spelen? Dankzij deze set hoef je niet te kiezen, je kan lekker samen kleuren, tekenen, bouwen én spelen.

Deze creatieve set bevat een groot aantal kartonnen stukjes om in te kleuren en in elkaar te zetten. Het resultaat: 10 dinosauriërs en 3 planten.

14,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08004

CollectieColor. Assemble. Play.
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 5 jaar

Creatieve set Color. Assemble. Play Dinosaurussen van DJECO is een 13 delige knutselset met eenvoudige instructies voor kindjes vanaf 5 jaar. Kan in elkaar worden gezet zonder lijm of schaar dankzij de voorgesneden elementen van dik, sterk karton, met FSC label.

Inhoud set: 5 borden met 13 voorgesneden elementen, 1 handleiding

Afmetingen doos: 31 x 31 x 1,5 cm - de grootste dino is 31 cm hoog

Combineer verschillende sets, er is ook een poppenhuis om zelf in elkaar te knutselen en kleur te geven. Bekijk alles uit deze collectie >

_

Alle creativiteit en fun komen samen in de Color. Assemble. Play. lijn van het Franse Djeco. Het resultaat: prachtige zelfgekleurde 3D objecten om lekker mee te spelen. Uren teken- en speelplezier verzekerd.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories