Coole Good Vibes - strijkapplicatie

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR105

Good Vibes only met deze super mooie strijkapplicatie van Meri Meri. Geborduurd vol leuke fluo- en gouden kleurtjes, gemaakt uit mooi, natuurlijk canvas maar vooral makkelijk aan te brengen op je favoriete sporttas, trui of een ander item dat je graag voorziet van een unieke look.

7,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 174061

TypeStrijkapplicaties
KleurMeerkleurig

Stuur goede vibes met deze heerlijke 'Good Vibes' patch van Meri Meri. Ideaal om op kledij te strijken of naaien.

Afmetingen: verpakking 12,5 x 24 cm - patch 6,5 x 11,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.140.130.010.01
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...