Kraskaarten - Ijzer

Coole kraskaarten - Ijzer

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ606

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Ben je gek op kleuren en krassen? Dan vind je deze kraskaarten helemaal het einde! Onthul snel de coole ontwerpen en geef ze erna een mooi plekje! Niets werkt zo ontspannend als een beetje krassen. Kraskaarten zijn de nieuwe generatie kleurboeken. Doe mee met deze nieuwe hype!

8,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09737

CollectieSmall gifts
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKrassen
Leeftijdvanaf 6 jaar

Bij deze set kraskaarten wordt het volgende geleverd: 4 kraskaarten met stickers en een houten kraspen.

Leeftijd: vanaf 6 jaar
Afmetingen: 22 x 23 cm 

Djeco heeft voor elk kind wat wils: voor kleintjes vanaf 3 jaar, voor jongens en voor meisjes, voor tweens tot 13 jaar, voor schilders, voor kleurders, voor tekenaars, voor stempelaars, voor knippers en plakkers, voor boetseerders, voor naaisters, voor mode- en juwelenontwerpsters, voor origami-vouwers, voor handwerk(st)ers en knutselaars.... je vind vast en zeker een creatieve doos die bij je past!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories