Coole pennendoos - Kaki Green

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR134

Met een zee van ruimte binnenin voor al je favoriete kleurtjes en pennen is deze fancy pennenzak ben je helemaal klaar om jouw kapoen elke (school)dag te vergezellen naar de klas.

12,90 €

9,03 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pb018214

CollectieVintage collection
TypePennenzakken
KleurGroen
Type Jeune PremierAccessories
Tassen printsKaki Green
Type boekentaspennenzakken

Lichtgewicht JP pennendoos in stijlvol kaki groen met oranje accenten, met een origineel JP-embleem op de voorkant en handige rits om snel aan je schrijfgerief te kunnen. Licht maar stevig om alles wat je in deze pennenzak steekt te beschermen.

Formaat : 9 x 21 cm
Materiaal: 100% waterafstotend polyester

JP Bags is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van Jeune Premier. JP (wat staat voor Jack Piers) is een nieuw Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en 80's rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal. Let's boogie!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.090.210.060.06
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints .Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!