Sjablonen dinosaurussen

Coole sjablonen - Dinosaurussen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ380

Djeco DESIGN BY Collectie (275)

Leer de coolste dinosaurussen tekenen .... met deze toffe tekensjablonen van Djeco wordt het een koud kunstje. Volg gewoon de lijntjes in het sjabloon, hef het op en voila!

Beginnerstip: je kan de sjablonen met een plakbandje vastzetten als het sjabloon te veel beweegt tijdens het kleuren.

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ08863

CollectieWorkshops
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 4 jaar

Sjablonen Dinosaurussen van Djeco, een creatieve tekenset. Met behulp van de 5 tekensjablonen teken je eenvoudig de coolste dino's! Nadat je de dieren op je blad hebt getekend kan je ze inkleuren, uitknippen, ... je gaat zo ver als je zelf wil.

Beginnerstip: je kan de sjablonen met een plakbandje vastzetten als het sjabloon te veel beweegt tijdens het kleuren.

Afmetingen sjablonen: 20 x 20 cm
Materiaal: licht buigbaar plastiek, afwasbaar
Leeftijd: 4+

Het Franse DJECO maakt bijzonder speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is, want spelen is essentieel voor de ontwikkeling van kinderen. Regelmatig steekt Djeco speelgoed van vroeger in een nieuw jasje, met mooie patronen, vrolijke kleuren en unieke illustraties. Hun aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, knutselpakketten, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
152280.31
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Djeco DESIGN BY Collectie
Inspiratie en stories