coöperatief dansspel Prima Ballerina

coöperatief dansspel Prima Ballerina

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (141)

Wilden jullie altijd al een ballerina zijn en ballet dansen? Nou, kom dan maar op! Samen kunnen jullie nu de verschillende posities oefenen en...

6,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

Wilden jullie altijd al een ballerina zijn en ballet dansen? Nou, kom dan maar op! Samen kunnen jullie nu de verschillende posities oefenen en als jullie ze onder de knie hebben, gaat het grote doek open voor de nieuwe prima ballerina's! Stimuleert beweging en samenwerking.

Spelinhoud: 1 ballerina, 12 ballerinakaarten met bovenlijfje, 12 ballerinakaarten met benen en 1 handleiding met spelregels. Van 2-6 spelers, 4-8 jaar. Speelduur: ca. 10 min.


Leeftijdvanaf 4 jaar
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.94.3110.35
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

product referentie :301063/301064

Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories