Coöperatief dansspel Prima Ballerina

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (80)

Wilden jullie altijd al een ballerina zijn en ballet dansen? Nou, kom dan maar op! Samen kunnen jullie nu de verschillende posities oefenen en...

6,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 301063/301064

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeCoöperatieve spellen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Wilden jullie altijd al een ballerina zijn en ballet dansen? Nou, kom dan maar op! Samen kunnen jullie nu de verschillende posities oefenen en als jullie ze onder de knie hebben, gaat het grote doek open voor de nieuwe prima ballerina's! Stimuleert beweging en samenwerking.

Spelinhoud: 1 ballerina, 12 ballerinakaarten met bovenlijfje, 12 ballerinakaarten met benen en 1 handleiding met spelregels. Van 2-6 spelers, 4-8 jaar. Speelduur: ca. 10 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
10.94.3110.35
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories