Coöperatief spel - Boomgaard

Pluk al het fruit voor de kraai ermee weg is!

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (116)

Potverdrie, de brutale en altijd hongerige raaf wil de rijpe vruchten pikken! Maar de kinderen werken samen en verzamelen zoveel knapperige kersen, heerlijke pruimen, zoete peren en sappige appels als ze kunnen.

34,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5170/3170

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeCoöperatieve spellen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Potverdrie, de brutale en altijd hongerige raaf wil de rijpe vruchten pikken! Maar de kinderen werken samen en verzamelen zoveel knapperige kersen, heerlijke pruimen, zoete peren en sappige appels als ze kunnen.

De spanning stijgt. Wie zal er winnen: de stoute raaf of de vlijtige kinderen? De 40 gekleurde houten vruchten, de echte mandjes van spaan en het felgekleurde speelbord met kinderlijke voorstellingen, geven een extra stimulans aan het spel.
Een coöperatief spel voor 1 - 8 kinderen waarbij allen samen winnen of verliezen. Met gemakkelijk te begrijpen spelregels.
Leeftijd: 3 - 6 jaar

Dit spel stimuleert:
- Herkennen en benoemen van kleuren/vormen
- Samenwerken
- Fijne motoriek

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
27.6637.41.2
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories