Creatief mozaïekbord

Staat: Nieuw product

Plan Toys

PT247

Maak je eigen kunstwerkjes met dit prachtig creatief peg bord van Plan Toys.

Van een mooie boomgaard tot een bezige bijenkorf, je kan ze allemaal afwerken en kleur geven met de 50 kleurrijke pinnen, op maat gemaakt van kleine handjes.

40,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 5399

CollectieLearning & Education
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Creatief Peg Board uit de leerrijke spelletjescollectie van PlanToys. Volg de patronen of creëer je eigen meesterwerk met dit mozaïekbord.

Inhoud spel: een houten plank met gaatjes, 3 dubbelzijdige kaarten met 6 verschillende scènes en 50 kleurrijke pinnen van 2 verschillende formaten. 

Afmetingen: 17,5 x 17,5 x 15 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar - vanwege kleine onderdelen niet geschikt voor kleinere kinderen.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
PlanToys - Plantoys is het bewijs dat duurzaam en plezant prima hand in hand gaan. Dit populaire merk uit Thailand produceert al decennia lang duurzaam, superfijn speelgoed enkel en alleen met duurzame materialen.Houten speelgoed met oog voor design en ontwikkelingPlanToys is vooral bekend voor hun wondermooi houten speelgoed . Van stapelspellen en grijpspeelgoed tot schommelpaarden en trekwagentjes. Elk stuk speelgoed van PlanToys is ontwikkeld met het nodige oog voor design, duurzaamheid en veiligheid.Duurzame speeltjes voor een duurzame wereldPlanToys is het eerste bedrijf dat gebruik maakt van rubberhout en afval wil herleiden tot het minimum. Zo gebruiken ze geen chemische meststoffen, laten ze geen enkel stukje resthout onbenut en kleuren ze het speelgoed met ecologische pigmenten. Dit is dus echt een speelgoedfabrikant die tot in de details zorg draagt voor onze planeet.Eerste Speelgoed CollectieDe Eerste Speelgoed Collectie   van PlanToys is speciaal voor kersverse ouders die op zoek zijn naar veilig en leuk baby speelgoed. Van houten rammelaars en rolspeeltjes tot uitdagende puzzels en sorteerspelletjes. Elk stuk speelgoed is gemaakt van hout en planwood, en afgewerkt met felle of pastelkleurtjes.