Creatief rijgspel - Boomgaard

Staat: Nieuw product

Haba

HAB946

Rijgen was nog nooit zo makkelijk! Plaats de figuurtjes volgens het voorbeeld of willekeurig op de fruitboom.  Zo ontstaat keer op keer een leuk tafereel.

Een superleuk spel die de fijne motoriek en creativiteit van jouw kindje bevordert.

24,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 306082

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeRijgspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar

Boeiend rijgspel Boomgaard van Haba voor kids. Het spelletje heeft inclusief 2 aan beide zijden bedrukte voorbeeldkaarten waarop je verschillende rijgplaatjes kan bevestigen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Afmetingen: 31,4 x 24,7 x 1 cm
Materialen: polyester & linde (triplexplaat)
Inhoud: 31 rijgplaatjes, 2 rijgdraden, 2 aan weerszijden bedrukte voorbeeldkaarten.
Waarschuwing: niet geschikt voor kinderen jonger dan 3 jaar. Kleine onderdelen. Verstikkingsgevaar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!