Creatieve ideeënboek voor seizoensgebonden fisher TIP's

Staat: Nieuw product

Fischer TiP

Dit handige ideeën boekje staat boordevol nieuwe ideetjes om creatief aan de slag te gaan met fischer TiP's. Creëer allemaal figuurtjes volgens...

8,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Dit handige ideeën boekje staat boordevol nieuwe ideetjes om creatief aan de slag te gaan met fischer TiP's. Creëer allemaal figuurtjes volgens het seizoen, een lieve knuffelbeer, vrolijke vlieger of snoezige paashaas. Zo kun je meteen van start gaan! Opgelet: kleine afwijking van de foto, op de cover staat een haas ipv. een egel.

fischer TiP bestaat uit aardappelzetmeel en is ingekleurd met middelen die geschikt zijn voor levensmiddelen. De voordelen van aardappelzetmeel zijn eenduidig: plakt uitstekend zonder lijm & is daarom veilig en onschadelijk, briljante & krachtig oplichtende kleuren, grondstoffen groeien steeds weer aan & zijn daarom milieuvriendelijk & duurzaam en het is geurneutraal. Geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
213000.35
fischer TiP - Bij de creatieve vormgeving met fischer Tip worden behalve de creativiteit ook de motoriek en het driedimensionele voorstellingsvermogen geprikkeld. fischer Tip is een kwaliteitsproduct 'made in germany' dat regelmatig door onafhankelijke onderzoeksinstituten zoals 'spiel gut' en 'LGA' wordt getest en meermaals bekroond met het 'goldene Schaukelpferd' (gouden hobbelpaard), 'TOP 10 speelgoed' en door 'Öko Test' als 'zeer goed' werd beoordeeld.