Cupcake kit - Festive Icon

Alles voor 24 kerstige cupcakes, inclusief toppings

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR699

Zalige kerst met Meri Meri (80)

Verander je zelfgemaakte cupcakes in feestelijke kunstwerkjes met deze geweldige cupcake kit in kerstsfeer.

In de set zit alles voor 24 cake'jes - 4 designs voor de toppers en 2 verschillende cupcake hoesjes - perfect voor een kerstfeestje op school of voor zoete traktaties op eerste kerstdag. De kit is ook een prachtig cadeau voor een kind dat gek is op bakken.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 217882

CollectieKerstmis
TypeCupcake sets
KleurRood

Cupcake kit Festive Icon van Meri Meri is leuk om je zelfgebakken cupcakes te decoreren en op te dienen tijdens het kerstfeest, ook een leuke activiteit tijdens de kerstvakantie.

Inhoud set:  Set van 24 toppers in 4 verschillende topper ontwerpen: kerstman, kerstboom, stralende ster en rendier

  • De versieringen bestaan uit glanzende goudfolie, groen crêpepapier met franjes, bakkerstouw en glinsterend gouddraad
  • De toppers zijn geplaatst op houten cocktailprikkers
  • De cake vormen hebben rood en wit, en groen en wit, gestreepte motieven
  • De set wordt prachtig gepresenteerd in een doos met een rood touw handvat - een geweldig cadeau!

Materiaal: verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier
Afmetingen doosje: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories