Cupcake kit - Princess

Complete kit om 24 cupcakes te versieren in prinsessen thema

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR602

Alles voor een prinsessen feestje (15)

Laat de gasten van je prinsessenfeestje lekker smullen van de allermooiste cupcakes dankzij deze sprookjesachtige cupcake set. Ook leuk om in de klas te trakteren.

Het goudfoliedetail op de toppers en de prachtige gouden kwastjes op de eenhoorns zorgen voor een sensationeel effect, om van te smullen.

16,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 215218

CollectieMagical Princess
TypeCupcake sets
KleurRoze

Cupcake kit Princess van Meri Meri met 24 toppers in 4 designs. De toppers zijn eenhoorns met gouden kwastjes, kastelen met glanzende gouden torentjes en bloemen met goudfoliedetail. De cupcakevormpjes met bloemenmotief zorgen voor een fleurige toets. Allemaal gepresenteerd in een stijlvolle doos, perfect als cadeau.

Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier 
Afmetingen kast: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Griet C.
  •  de 28/02/2024
Leuk!
MERI MERI – Bereid een fantastisch feest voor uw kind voor met de decoratie artikelen van Meri Meri! Alles begon in 1985 in Los Angeles. Meredithe, bijgenaamd Meri Meri als kind, creëerde haar eerste reeks Meri Meri kaarten aan haar keukentafel met potloden , scharen en een grote pot glitters . Decoratie van feeën, piraten, Kerstmis, Halloween... Meri Meri is een bedrijf gevestigd in het Verenigd Koninkrijk dat een breed scala aan feestartikelen produceert, waaronder papieren producten zoals uitnodigingen , kaarten en cadeaupapier, evenals decoraties en feestaccessoires zoals ballonnen , slingers en feesthoeden . Alles voor een droomverjaardagsfeest: decor, hoeden, kaarsen... Dit merk staat bekend om zijn fantasierijke en kleurrijke ontwerpen die zeer gewaardeerd worden voor kinderfeestjes , maar ook geliefd zijn bij volwassenen die op zoek zijn naar iets leuks en unieks. Een verjaardagsfeest in het vooruitzicht? Zin in leuke feestdecoratie voor Kerstmis ? Halloween ? Pasen ? Valentijnsdag ? Carnaval ? Meri Meri heeft alles wat je nodig hebt! Verkleedkleren voor meisjes & jongens: piraat, fee, tovenaar... Naast haar prachtige feestdecoratie , biedt Meri Meri ook een hele reeks andere feestartikelen aan: verkleedkleren , kostuums , jurken , mantels , kronen , pinatas , verjaardagskaarsen... Alles wat je nodig hebt voor een geweldig feest met je kinderen ! Meri Meri: een magisch feestverhaal Met de hulp van andere moeders die thuis werken, bouwde Meredithe haar bedrijf geleidelijk aan uit. Vandaag de dag leidt ze een studio van 20 ontwerpers en kunstenaars in Cheltenham, een uur van Londen. En haar producten worden over de hele wereld verkocht: VS, Frankrijk, België, Denemarken... De keukentafel is niet meer van toepassing, maar Meri Meri gebruikt nog steeds haar schaar en een berg glitters ...
Collectie Alles voor een prinsessen feestje
Inspiratie en stories