Cupcake set - Happy Weather

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR455

Zon of regen: met deze cupcakeset wordt cake versieren een zege! In deze schattige Happy Weather cupcakeset zit alles om 24 homemade cake'jes te versieren en te trakteren in stijl bij je klasgenoten, vriendjes of familie.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203987

CollectieWeather
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Happy Weather cupcake set van Meri Meri - een sublieme set om je zelfgemaakte cupcakes te versieren. In deze set zitten 24 cake bakvormpjes uit papier in 2 designs en 24 caketoppers in 4 verschillende designs: zonnetjes, regenbogen en zilveren en gouden wolken.

Materiaal: papier, hout, zilveren en gouden franjes
Afmetingen verpakking: 7 x 12 x 7 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.