Cupcake set - Op de boerderij

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR450

Alles voor een boerderij feestje (10)

Elk kind is verzot op de boerderij en alle dieren die er wonen. Een tuinfeestje in boederij thema is ideaal voor de allerkleinsten in stijl te verwennen.

Met deze Meri Meri cupcake kit in on the farm thema kan je 24 beestige zelfgemaakte cake'jes versieren en ze uitdelen in de klas of aan de gasten van je feestje.

16,00 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 203294

CollectieOn the farm
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Schattige cupcake set Op de boerderij om uit te delen op school of op je feestje aan te bieden aan je gasten. In deze set zit alles voor 24 cake'jes te versieren: 24 papieren bakvormpjes met boerderij-print en evenveel caketoppers in 6 verschillende designs, lees: boederijdieren: een varken, schaap, paard, koe, haan en tractor

Afmetingen verpakking: 14 x 11,4 x 7,6 cm

Materiaal: papier en houten prikkers - honeycombs en details in zilverfolie

_

Op de boerderij is een super schattig feesthema van Meri Meri dat zowel jongens als meisjes kan bekoren inclusief een hele reeks feestbeesten uit de boerderij, beestige feestaccessoires en feestitems die mooi samen passen. Ideaal voor jouw uniek verjaardagsfeestje!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een boerderij feestje
Inspiratie en stories