Cupcake set - Robot

Set van 24 toppers in 6 ontwerpen voor coole traktaties

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR805

Maak een robot- of ruimtefeestje extra speciaal met zelfgebakken én prachtig versierde robotcupcakes.

De zilveren vormpjes en toppers met fantastische robot designs zullen vast en zeker in de smaak vallen. Perfect voor elk stoer verjaardagsfeestje!

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 219115

CollectieTo the moon
TypeCupcake sets
KleurZilver

Cupcake set Robot uit de collectie van MERI MERI zijn ideaal om een originele traktatie te maken voor jongens en stoere meisjes. In deze set zitten zilveren cakevormen + 24 caketoppers in 6 robotdesigns.

  • 24 cupcake vormpjes in zilverfolie
  • 24 robot toppers met details in neon koordjes en vlechten
  • Houten cocktailprikkers
  • Verpakking gemaakt van milieuvriendelijk papier

 

Afmetingen doosje: 6,4 x 3,2 x 6,4 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.