Cupcake set - Tropical Bird

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR402

Zie ze vliegen! Tropische vogels zijn ideaal om je feestcake'jes kleur te geven.

In deze zalige capecake kit - in felle kleuren en met details in goudfolie - zit alles om 24 zelfgemaakte cupcakes te versieren zodat je in stijl kan trakteren in de klas of op je feestje.

16,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 202015

CollectieTropical
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig

Kleurrijke Tropical Bird cupcake set van Meri Meri, ideaal om je homemade baksels te voorzien van een extra portie stijl en kleur. In deze set zit alles om 24 cupcakes te versieren: vogel cake toppers in 6 designs en 24 gouden cakevormpjes

Afmetingen verpakking: 14 x 11,4 x 7,6 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets. Geef je een tropisch feestje? Check dan zeker de andere feestdecoratie in tropical thema!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.