DIY knutselset - In de hemel - 3 vliegtuigen

Creatieve set met 3 opblaasbare vliegtuigen om te kleuren

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ1034

Mini cadeautjes, maxi pret! (516)

Een creatieve set met 3 opblaasbare vliegtuigen om te kleuren. Kleur je eigen ruimteschepen in met je favoriete kleuren en daarna spelen maar.

Deze set is herbruikbaar, laat ze leeglopen met het rietje om ze gemakkelijk te kunnen opbergen.

11,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ07948

CollectieDo it yourself
TypeKnutselsets
Technieken & ambachtenKleuren
Leeftijdvanaf 4 jaar

Do it yourself knutselset In de hemel van DJECO bevat 3 luchtschepen of moeten we zeggen raketten om in te kleuren. De vliegtuigjes kan je inkleuren met de stiften, opgeblazen worden met de bijgeleverde rietjes, en vliegen door de lucht!

  • Een 2 in 1 activiteit die kleuren en spelen combineert.
  • 3 grote vliegtuigen: 40 cm lang.
  • Inclusief stap-voor-stap instructies op kindermaat
  • Een FSC gecertificeerd product.

Bij deze set zitten 3 papieren vliegtuigen 3 rietjes en 1 handleiding
Afmetingen vliegtuigen: 40 cm lang - doos: 20 x 20 x 3,5 cm
Leeftijd: vanaf 4 jaar

_

Do It Yourself is een knutsellijn van DJECO vol leuke, creatieve activiteiten die makkelijk door kinderen te maken zijn dankzij de op kindermaat gemaakte handleiding die alles keer op keer stap voor stap uitlegt. Deze serie maakt het mogelijk voor kleintjes om hun creativiteit te uiten en tegelijk hun skills te verbeteren.

Samen - of alleen - maken ze spontane en unieke kunstwerkjes terwijl hun motoriek en concentratie gestimuleerd wordt. Ideaal om op een grijze zondag thuis boven te halen of tijdens een verjaardagsfeestje samen aan de slag te gaan. Deze creatieve knutselsets zullen zeker in de smaak vallen als leuke activiteit bij jouw kind(eren).

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustratoren om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd! Het plezier van creëren en het streven naar kwaliteit Bij Djeco vinden ze het leuk om elke dag opnieuw het meest kleurrijke en fantasierijke speelgoed te bedenken. Zo creëren ze speelgoed en spelletjes die leuk zijn voor iedereen, die mensen doen dromen, lachen en ontdekken. Het doel van Djeco is om kinderen in verrukking te brengen, hun verbeelding te verrijken en hen aan te moedigen om te blijven ontdekken. Met meer dan 1000 producten is dat uiteraard geen probleem. Voor Djeco is naast esthetiek, de kwaliteit en veiligheid van het speelgoed even belangrijk. Alle producten ondergaan een vergaande kwaliteitscontrole en veiligheidstests zodat jouw kindje zonder gevaar kan spelen. Prachtig speelgoed voor elk kind Is jouw kind een creatieve vogel of eerder een actieve wereldontdekker? Djeco heeft zowel avontuurlijke als creatieve spelletjes in het aanbod. Creatieve spelletjes Voor de kleine tekenaars en kunstenaars is er de Djeco Design collectie , het Atelier Les Petits , Atelier Au Bonheur des Filles  en het Atelier Couleurs . Deze collecties bestaan uit leuke knutseldozen, full-colour boekjes met instructies, toffe sets van stickers en stempels, kleurrijke potloden en penselen, en zoveel meer. Kortom alles wat je kind nodig heeft om zijn of haar creativiteit te uiten! Avontuurlijke spelletjes Beleef de leukste avonturen met de figuurtjes van onder meer de  Petit Home en  Art Toys collectie. De wereld redden met superhelden, een schip kapen met piraten of een gezellig theekransje houden met de hele poppenfamilie. Laat de fantasie maar de vrije loop gaan!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories