Dobbelspel - Eenhoorn Flonkerglans - De wolkenschat

Staat: Nieuw product

Haba

Gezelschapsspelen van HABA (26)

De vier eenhoorns, Flonkerglans, Sterrenhof, Wonderbloem en Toverhart, leven in het verre wolkenland. Uitgelaten galopperen ze over de wattenwolkjes, glijden langs de kleurige regenbogen omlaag of spelen met de fonkelende wolkenkristallen.
Daar komt plotseling een onweer opzetten! Wie helpt de eenhoorns zo snel mogelijk bij de zon te komen en op weg ernaartoe zo veel mogelijk wolkenkristallen in veiligheid te brengen?

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 300194

CollectieHaba spelletjescollectie
TypeGezelschapspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Korting- 40 %

Eenhoorn fonkelglans Wolkenschat van HABA is een magisch wedloopsel dat je al met kleine kinderen kan spelen. De spelregels zijn simpel en de magische eenhoorns spreken meteen tot de verbeelding van je kapoenen. Ideaal gezelschapsspel om cadeau te doen voor een 3e verjaardag!

Inhoud speldoos: 1 speelbord, 1 roze eenhoorn Flonkerglans, 1 gele eenhoorn Sterrenstof, 1 lila eenhoorn Wonderbloem, 1 turkooizen eenhoorn Toverstaart, 60 wolkenkristallen, 1 roze kristaldobbelsteen, 1 blauwe wolkendobbelsteen, spelregels.

Een betoverend dobbel- en wedloopspel met 60 fonkelende kristallen en eenvoudige spelregels.

Voor alle kleine eenhoornfans vanaf 3 jaar (niet geschikt voor kinderen onder de 3 jaar wegens kleine onderdelen en verstikkingsgevaar)

Van 2 tot 4 spelers

Speelduur: ca. 10 min.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door BV LBA Adviesbureau M.
  •  de 10/02/2023
Erg leuk spel voor peuters.
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!
Collectie Gezelschapsspelen van HABA
Inspiratie en stories