Duurzame kinderzonnebril - Burlwood

Moderne zonnebescherming voor kleintjes

Staat: Nieuw product

Grech & Co

GCH003

Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers) (40)

Laat de zon maar schijnen! Dankzij de moderne zonnebril van Grech & co start je mini elke zomerdag in stijl.

Dit modeaccessoire is niet alleen een hippe keuze, maar ook een bewuste! Want deze zonnebrilletjes voor kindjes zijn gemaakt uit gerecycleerd plastic.  Modern, tijdloos én duurzaam design.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GR-SunB-S

TypeZonnebrillen
KleurPaars
Grech & co tintBurlwood

Duurzame kinderzonnebril Burlwood uit de collectie van Grech & Co is gemaakt uit gerecycleerd plastic en garandeert jarenlang stijlvolle bescherming tegen de zon. De ronde glazen zijn voorzien van UV400 bescherming, zodat de oogjes van je oogappel perfect beschermt worden tijdens zonnige dagen. Verkrijgbaar in een hele reeks trendkleuren. Inclusief handig tasje om de bril in te bewaren.

Fijn weetje: deze zonnebril is er ook voor papa's en mama's, die shop je hier >

Materiaal: gemaakt van recylced plastic, met CE label - TAC gepolariseerde glazen

Afmetingen: 13 x 5,7 cm (frame) x 14 cm (brilbenen)

Leeftijd: vanaf 18 maanden tot 10 jaar

_

Voeg wat magie toe aan elke dag met de praktisch items van Grech & Co. Met collecties die geïnspireerd zijn door de onvoorwaardelijke liefde van moeders, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en speelse laarsjes tot milieuvriendelijk babyspeelgoed . Elk stuk is met liefde gekozen, ontworpen en gemaakt om elke dag makkelijker én leuker te maken. Ontdek Grech & Co. : een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Praktische stukjes alledaagse magie, zo beschrijft het Deense GRECH & CO. haar collecties, g eïnspireerd door de onvoorwaardelijke liefde van mama's, het vrijgevochten kind en de essentie van de natuur. Van prachtige haarspeldjes en duurzame zonnebrillen tot eco-friendly babyspeelgoed en schattige kinderparaplu's . Elk stuk is zorgvuldig ontworpen en gemaakt om het dagelijkse leven leuker en makkelijker te maken. De kleine dingen maken de grote GRECH & CO. is een bewust, steeds evoluerend lifestyle-merk opgericht door Janet Grech. Janet is zelf mama van 4 kleintjes - allemaal geboren binnen zes jaar na elkaar. Ze is afkomstig uit San Diego, Californië en verhuisde in 2012 naar Denemarken, waar Grech & Co. haar Deense wortels heeft gevestigd. Een voorliefde voor de natuur, vintage vibes, pre-loved items en soulvolle stukken die een doel hebben vormen de basis van dit merk. Het leven van een drukke mama draait eigenlijk echt om de kleine dingen. Kleine gelukjes die een extra boost geven waarvan we soms niet wisten dat we ze nodig hadden. Of het nu te vinden is in de schoonheid en functie van een haarspeldje, de prachtige kleuren van babyspeelgoed of andere mooie items. Check it out! It's truly the little things that make life G R A N D
Collectie Duurzame zonnebrillen voor jong en oud(ers)
Inspiratie en stories