Educatief knutselboek - Alles is kunst

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM050

Altijd al gedroomd om dichter bij de meesters van het verleden te komen? Met dit boek lees je niet alleen over kunst, je maakt het ook zelf! Je werken gaan dan over dieren, landschappen, steden of verhalen.

Heel leuk als cadeau voor creatieve duizendpoten. 

19,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711032

Leeftijdvanaf 6 jaar
AuteurSusie Brooks
IllustratorSusie Brooks
GenreInvulboeken
ThemaKunst en cultuur

Geweldig educatief knutselboek over kunst. Achtenveertig kunstwerken van grote meesters vormen de inspiratie voor minstens zoveel kunstwerken van jou. Want alles is kunst als het met hart en ziel gemaakt is. Inclusief foto's van de meesterwerken.

Auteur: Susie Brooks
Illustrator: Susie Brooks
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 6 jaar 
Aantal pagina's: 128
Formaat: 27,9 x 23,3 x 2,3 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
272320.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.