Educatief prentenboek - Beestachtig beroemd. 50 dieren die de wereld veranderden

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM052

Mensen hebben geschiedenis geschreven, maar dieren ook? Dit prentenboek staat boordevol toffe feiten, citaten en adembenemende foto's. Elk dier is briljant omschreven en een bron van vertier, kennis en inspiratie voor de dierenliefhebbertjes. 

14,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047708322

Leeftijdvanaf 4 jaar
AuteurLinde Faas
IllustratorLinde Faas
GenreEducatieve boeken
ThemaDieren

Het mooie, educatieve prentenboek verrijkt de kennis en verdiept zich in het dierenrijk op een ludieke manier. Leuk om voor te lezen voor je naar de dierentuin vertrekt!

Auteur: Linde Faas
Illustrator: Linde Faas
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Aantal pagina's: 112
Formaat: 29,8 x 25,9 x 1,8 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
212110.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.