Elegant kussen - Celeste de Zwaan

Staat: Nieuw product

MIMI'lou

MML013

Elke mama houdt van haar kleintje, zo ook deze elegante zwaan Celeste van MIMIi'lou.

Wat een zacht tafereel op een nog zachter kussen. Super stijlvol in een zetel of om op een leuke kinderkamer te leggen en te lang van te genieten.

37,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : CUSH31

TypeKussens
KleurRoze
ThemaBirds
Vormsilhouet

Het roos witte kussen - in de vorm van Celeste de zwaan en met sterrenprint aan de achterzijde - van MIMI'lou is super super zacht om aan te raken en zal meteen zorgen voor een elegante, warme ambiance in elke kamer in huis. Een hip accessoire voor in je kindjes - of je eigen - interieur en makkelijk te combineren met de andere MIMI'lou kussens voor een gezellige sfeer.

Afmetingen: 31 x 35 cm

Materiaal: 100% katoen, vulling in polyester

MIMI'lou is een poëtisch Frans merkje opgestart in 2005 door de getalenteerde Miriam Derville, die haar passie voor tekenen wilde overbrengen op haar kindjes via wondermooie muurschilderingen van sprookjesachtige knuffeldieren. De kinderen waren meteen enthousiast, al gauw volgden andere ouders. Om de creatieve illustraties gemakkelijk op verschillende muren aan te brengen, maakte ze van haar ontwerpen muurstickers met een handgeschilderde look... en zo was MIMI'lou geboren. Vandaag is MIMI'lou uitgegroeid tot een wondermooi en uniek merkje met allerlei mooie items geïnspireerd door de rijke verbeeldingswereld van kinderen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.350.310.030.2
MIMI'lou - Ontwerpster Miriam Derville haalt haar inspiratie voor muurstickers en decoratie bij de onschuldige wereld van kinderen. Ze maakt poëtische en geraffineerde muurstickers waarbij het net lijkt of je alles zelf getekend hebt met de hand, maar niets in minder waar. Het enig wat je hoeft te doen, is plakken en je bent klaar! De stickers kunnen je muur, deur, meubels of welk glad oppervlak dan ook opvrolijken!