Elegant speendoekje - zand/blauw

Staat: Nieuw product

Home by Door

KZ31005

Handig accessoire voor aan het speentje van de baby. De tutdoek is gemakkelijk vast te maken aan het speentje door de lus. Baby's vinden het...

11,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Handig accessoire voor aan het speentje van de baby. De tutdoek is gemakkelijk vast te maken aan het speentje door de lus. Baby's vinden het heerlijk om met dit doekje te spelen en daarnaast is het speentje gemakkelijk terug te vinden wanneer het valt! Keuze tussen verschillende kleuren met gestreept motief!

Materiaal: 100% organische katoen.
Afmetingen: H 18cm x B 18cm.
Wasbaar op 30°C.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
181800.35
Home by Door (voorheen Kidscase Home) biedt een uitgebreide collectie tijdloze en toch eigentijdse babycare producten en accessoires voor zowel baby-, kinder- als woonkamer. Ontwerpster Door Fransen creeert met onderscheidende kleurenreeksen, heldere vormen en een grafisch handschrift een collectie met een eigenzinnige stijl, met aandacht voor vorm en functionaliteit. Daarnaast produceert Home by Doorde collecties via methodes die zowel eerlijk als milieuvriendelijk zijn voor de lokale mensen en arbeiders, door zoveel mogelijk met organisch katoen te werken en met gecertificeerde leveranciers.