Elegant speenkoord - Forest floor - Rose

Staat: Nieuw product

Filibabba

BBF052

Het is niet omdat het praktisch is dat het niet mooi mag zijn, toch? De Nordic Niceness van Filibabba vind je ook terug in dit fleurig speenkoord uit organisch katoen en afgewerkt met een houten detail.

Filibabba produceert elk product met respect voor het milieu en voor zijn medewerkers.

11,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PH007

TypeTutkettingen
KleurRoze

Knap tutkoord Forest Floor Rose van het Scandinavische Filibabba. Makkelijk om het tutje van je hartendief altijd bij de hand te hebben. De metalen clips is afgewerkt met hout en makkelijk aan de kledij van je kindje te bevestigen. Aan de silicone lus maak je het favoriete speentje makkelijk vast. Verkrijgbaar in 5 effen tinten en 2 mooie printjes.

Leuk weetje: Filibabba heeft ook mooie bijpassende speentjes in tal van kleurtjes!

Materiaal: 100% organisch katoen, hout, nikkel-vrij metaal, silicone 

Afmetingen: het koord is 18 cm lang

_

Filibabba is een Deens merk opgericht in 2015, met zachte tetra-doeken, heerlijke babynestjes en handige babymusthaves in leuke kleuren in hun collectie. Ze kiezen steeds duurzame materialen die heerlijk aanvoelen en geproduceerd worden met respect voor mens en planeet. Met Filibabba haal je de kalme en tijdloze sfeer van het noorden in huis.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
FILIBABBA is een puur Deens merk opgericht in 2015 dat gelooft in 'Nordic Niceness', wat zoveel wil zeggen als dat ze graag een wereld van duurzaamheid en magie creëeren voor jonge families en dit voor een lange tijd. Filibabba gaat enkel voor kwalitatief design dat je bijstaat in kleine en grootste momenten, gebaseerd op hun eigen ervaring en dagelijkse inspiratie. Ze kiezen voor duurzame materialen die mooi zijn om naar te kijken, een knusse wereld maken maar ook veilig zijn voor jouw kleine kapoenen. In hun tijdloze collectie zitten babynestjes , zachte tetradoeken , duurzame eetsets uit bamboe, ... stuk voor stuk met duidelijke Scandinavische invloeden en steeds in zachte materialen en kleuren.