Emaillen pin Fototoestel - Les Broc'n Rolls

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO242

Mini cadeautjes, maxi pret! (122)

Pin deze emailen pin op je outfit en ga voor een rock'n roll-stijl waar Les Broc'n Roll in uitblinken. Een fijn accessoire is ideaal om elke outfit op te fleuren!

3,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 642760

CollectieLes Broc'N Rolls
TypeBroches & Pins
Leeftijdvanaf 3 jaar

Emaillen pin in de vorm van een fototoestel Les Broc'n Rolls - geïllustreerd door Julie Daleyden - is een strakke geëmailleerde broche met een glad oppervlak. Met knappe camera in zachte kleuren met zwarte randen.

Leeftijd: vanaf 3 jaar
Materiaal: zinklegering, koper, email
Afmetingen: ongeveer 3,5 cm

_

Les Broc'n Rolls zijn gekke, eigenzinnige en grappige muzikanten met stuk voor stuk een coole look. Deze speelkameraadjes zijn net klaar met hun concert en belichamen de energieke, ongebreidelde creatieve geest van de illustrator Julie Daleyden van de collectie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories