Enige zonnebril Little Kids SUN WaZZ - Hemelsblauw

Staat: Nieuw product

Ki ET LA

100% summerproof! Deze lichtgewicht zonnebril is lekker hip en ideaal om de hele dag te dragen zonder irritatie.

Bij de kinderzonnebril zit zelfs een touwtje om de bril op zijn plaats te houden zodat je kapoen kan springen, rennen en plezier maken in alle comfort.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : WA3SUNSKY

CollectieLittle Kids WaZZ
TypeZonnebrillen
KleurBlauw

De hemelsblauwe Little Kids SUN WaZZ kinderzonnebril van Ki et La is super licht, comfortabel om te dragen en hyper flexibel. Deze Ki et La zonnebrillen zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 1 tot 4 jaar en verkrijgbaar in verschillende kleuren en 2 maten. De categorie-3 polycarbonaat bril glazen beschermen de oogjes voor de volle 100% tegen schadelijke UV-stralen.

Little Kids zonnebrillen komen met: een zacht; zwart brillentouwtje, ronde doos, zacht hoesje en een handleiding. De glazen van de Ki Et La kunnen worden vervangen door corrigerende glazen. Vraag hierover meer advies aan je opticien.


Maten: 1-2 jaar en 2-4 jaar
Afmetingen maat 1: 3,5 cm hoog - 10,4 cm breed - oren 12,5 cm - maat 2: 3,8 cm hoog - 10,9 cm breed - oren 12,6 cm
Materiaal: lichtgewicht, onbreekbaar frame uit 1 geheel en gemaakt van een zachte plastic die niet irriteert

_

Spelen, springen, lopen, dansen, ... het kan allemaal met de kinderbrillen van Ki et La. Sinds 2010 brengt dit Franse merk ons hippe maar vooral onbreekbare kinderzonebrillen die comfortabel zijn om te dragen, opvallen door hun innovatief design, licht aanvoelen en perfecte bescherming bieden tijdens de zonnige dagen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Kubra B.
  •  de 11/05/2021
Kwaliteit van ki et la is altijd goed geweest voor mij zeker als het om mijn kinderen gaat
Ki ET LA brengt ons een hele collectie kleurrijke en hippe zonnebrillen voor kinderen die de ogen van jouw kleintje optimaal beschermen tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De kinderzonnebrillen hebben een innovatief design, zijn praktisch onverwoestbaar en zitten super heerlijk. Een echte zomer-musthave! De brilletjes hebben een anti- UVA , anti- UVB - en anti- UVC -filter, een anti-blauw licht filter die schittering verminderd en dikke brilglazen waardoor de ogen van je kinderen volledig afgeschermd worden. De baby modellen groeien helemaal mee met je baby, bestaat uit 1 stuk zonder scharnieren waar vingertjes tussen kunnen blijven stelen en dat is niet alleen handig maar ook een mooi voorbeeld van het vindingrijk design van dit merk. Helemaal hip zijn hun beeldschermbrilletjes, speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijk blauw licht van schermen en tablets. Stijl staat altijd centraal bij dit jong en fun merk uit Frankrijk. Het verhaal van Ki et La begon in 2010 met 3 jeugdvrienden die een nieuwe visie brengen in de wereld van kindermode en accessoires met een ultra-technisch gamma brilletjes, zonder dat ze hiervoor moeten inboeten aan stijl. Hun made-in-Paris designs zorgen voor kleur en stijl op elke zonnige dag en bieden comfort en veiligheid voor kleintjes vanaf de geboorte tot je tieners is huis hebt.