mini sac à dos Mushroom Magenta '4Kids'

erg lief kleutertasje met paddestoeltjes*

Staat: Nieuw product

Lässig

KZ16897

De eerste schooldag ooit voor je kleine spruit? Dan mag dit superleuk rugzakje niet ontbreken. Erg handig en met wondermooie paddestoeltjes en...

31,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Add to my wishlist

De eerste schooldag ooit voor je kleine spruit? Dan mag dit superleuk rugzakje niet ontbreken. Erg handig en met wondermooie paddestoeltjes en vlindertjes. Zo kan je met een gerust hart hart je kleine meid aan de schoolpoort afzetten.

Met dit handig rugzakje is jouw kleine meid helemaal klaar voor de eerste schooldag. Het rugzakje heeft een groot vak met daarin een los zakje met ritssluiting. Onderaan is er een apart waterdicht vak om natte kleertjes in te stoppen. En vooraan bevindt zich nog een extra vakje met ritssluiting. Een clip om sleutels aan te hangen, veiligheidsreflectoren en een zijzakje voor een drankje maken het plaatje compleet. Materiaal: 100% polyester zonder gebruik van PVC, cadmium, nikkel, azo componenten en ftalaten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
24.52715.50.35
LÄSSIG - Want het leven hoeft niet altijd nodeloos moeilijk te zijn! Dit Duits merk maakte van zijn credo simpelweg zijn naam. 'Lässig’ betekent lekker: cool, ontspannen en helemaal zen. En voilà, een collectie van mooie, handige en übercoole tassen en textiel is het oogverblindende resultaat. Naast een oog voor stijl heeft Lässig, ook een hart voor het milieu. Onder het goedkeurend oog van mascotte Lela de ree, vindt de duurzame productie plaats volledig zonder gebruik van PVC, nikkel, cadmium, ftalaten en alle andere chemische rommel. Kortom; fris, vrolijk en voor de echt coole kids en ouders.

product referentie :LMBP128