Fancy kinderzonnebril SUN BuZZ - Neonroze

Staat: Nieuw product

Ki ET LA

Crazzzzy ... deze summer musthave haalt je stijlvol door de zonnige dagen. De vlinder BuZZ-vorm, geïnspireerd op iconische zonnebrillen van mama en papa, biedt een ultra-modieuze look, de roze spiegelglazen maken het plaatje compleet.

Deze neon roze kinderzonnebril gaat overal met je kinderen naar toe: van spelen op het speelplein, ravotten in het park tot sporten, in het weekend en op vakantie!

30,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : BU4SUNNEON

CollectieCraZyg-Zag BuZZ
TypeZonnebrillen
KleurRoze

De Zyg-Zag SUN BuZZ kinderzonnebril Neon Roze van Ki et La is super licht en hyper flexibel. De Ki et La zonnebrillen zijn speciaal ontworpen voor kinderen van 4 tot 12 jaar. De categorie-3 gepolariseerde brilglazen beschermen de oogjes tegen schadelijke UV-stralen.

Gepolariseerde lenzen verminderen niet alleen de lichtintensiteit maar ook de lichtschittering en weerkaatsing op gladde vlakken zoals ramen, water en sneeuw. Het biedt dus een betere bescherming aan de ogen van je kind dat een standaard zonnebril met gekleurde glazen.

Het fancy  vlinder montuur BuZZ is verkrijgbaar in verschillende kleuren en prints.

Deze onbreekbare Zig Zag zonnebril komt in een zachte hoesje en een ronde verpakking gemaakt uit recycleerbaar karton. Er zit ook een handleiding bij. De glazen van de Ki Et La kunnen worden vervangen door corrigerende glazen. Vraag hierover meer advies aan je opticien.

Leeftijd: 4-6 jaar
Afmetingen: 4,3 cm hoog - 11,5 cm breed - oren 12 cm
Materiaal:

  • het innovatief montuur met is voorzien van ultra-flexibele ZigZag scharnieren die je in elke richting kan buigen zonder ze te beschadigen
  • dit hip neon roze Ki et La model is voorzien van hippe spiegelglazen
  • categorie 3 gepolariseerde stevige brilglazen uit polycarbonaat
  • Anti-UVA, UVB en UVC filter
  • "Oversized" model om de kwatsbare kinderoogjes volledig te bedekken en beschermen

_

Spelen, springen, lopen, dansen, ... het kan allemaal met de kinderbrillen van Ki et La. Sinds 2010 brengt dit Franse merk ons hippe maar vooral onbreekbare kinderzonebrillen die comfortabel zijn om te dragen, opvallen door hun innovatief design, licht aanvoelen en perfecte bescherming bieden tijdens de zonnige dagen.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Ki ET LA brengt ons een hele collectie kleurrijke en hippe zonnebrillen voor kinderen die de ogen van jouw kleintje optimaal beschermen tegen de zon en schadelijke UV-stralen. De kinderzonnebrillen hebben een innovatief design, zijn praktisch onverwoestbaar en zitten super heerlijk. Een echte zomer-musthave! De brilletjes hebben een anti- UVA , anti- UVB - en anti- UVC -filter, een anti-blauw licht filter die schittering verminderd en dikke brilglazen waardoor de ogen van je kinderen volledig afgeschermd worden. De baby modellen groeien helemaal mee met je baby, bestaat uit 1 stuk zonder scharnieren waar vingertjes tussen kunnen blijven stelen en dat is niet alleen handig maar ook een mooi voorbeeld van het vindingrijk design van dit merk. Helemaal hip zijn hun beeldschermbrilletjes, speciaal ontworpen om de ogen van kinderen te beschermen tegen schadelijk blauw licht van schermen en tablets. Stijl staat altijd centraal bij dit jong en fun merk uit Frankrijk. Het verhaal van Ki et La begon in 2010 met 3 jeugdvrienden die een nieuwe visie brengen in de wereld van kindermode en accessoires met een ultra-technisch gamma brilletjes, zonder dat ze hiervoor moeten inboeten aan stijl. Hun made-in-Paris designs zorgen voor kleur en stijl op elke zonnige dag en bieden comfort en veiligheid voor kleintjes vanaf de geboorte tot je tieners is huis hebt.