Fancy sierkussen Suzette peacock - 30x50cm

Staat: Nieuw product

La Cerise sur le Gâteau

KZ32102

Fleur je (woon)kamer op met dit trendy rechthoekig kussen suzette! Een gouden geborduurde stip brengt charme en geluk, en complementeert perfect...

45,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

Formaten30 x 50 cm
TypeKussens
KleurBlauw
Vormrechthoek

Fleur je (woon)kamer op met dit trendy rechthoekig kussen suzette! Een gouden geborduurde stip brengt charme en geluk, en complementeert perfect de diepblauwe 'peacock'-kleur. Mooi te combineren met de bedrukte en/of effen kussens van La cerise sur le gâteau. Inclusief binnenkussen.

Materiaal: 100% katoen, met gouden broderie. Sluiting met 2 parelmoeren knopen aan de achterkant.
Onderhoud: wasbaar binnenstebuiten in de machine op 30°C. 1e keer koud wassen.
Formaat : 30 x 50 cm. Made in Portugal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
503000.42
La Cerise sur le Gâteau - Prachtige accessoire-collectie vol geweldige, zachte kleurtjes en subtiele prints. Ontworpen in Frankrijk en met kennis van zaken lokaal geproduceerd in Portugal. La Cerise sur le Gâteau zegt het zelf: dit is echt de kers op de taart, een leuke twist voor alles wat je nodig hebt met een kleintje in huis. Prachtig om de kinderkamer af te maken of stijlvol op stap te gaan met je kapoenen: het knappe textiel vol speelse polka dots en neon details zijn een streling voor het oog. Hun producten sprankelen en zijn van uitstekende kwaliteit, Anne Hubert is de ontwerper achter la Cerise sur le Gâteau en maakt de prachtige stoffen nog mooier met haar frisse designs.