Fantastisch boek - Mam vertel eens

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN026

auteur Elma Van Vliet (15)

Dit invulalbum is een verrassend en uniek cadeau voor elke moeder... en nadat het ingevuld wordt het een uniek boek vol herinneringen, anekdotes en persoonlijke verhalen.

Het is niet alleen een uniek geschenk maar is ook prachtig vormgeven en van mooie kwaliteit.

 

20,00 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000344581

AuteurElma Van Vliet
GenreInvulboeken

Met Mam, vertel eens geef je je mama een uniek cadeau: je geeft aan dat je alles wilt weten over haar herinneringen, dromen en wensen.
Door het invullen van de leuke en onverwachte vragen over onderwerpen zoals haar kindertijd, verliefd zijn, moeder worden en de bijzondere band tussen moeder en kind, schrijft je mama stap voor stap haar eigen levensverhaal. Zo ontstaat een uniek en persoonlijk boek. Nadat ze het boek heeft ingevuld, geeft zij het weer terug aan jou. Zo leer je je mama nog beter kennen.

Auteur: Elma Van Vliet
Aantal pagina's: 160
Afmetingen: 25 x 18 cm
Uitgeverij: Spectrum
 

Elma van Vliet wil mensen helpen herinneren aan wat in het leven écht belangrijk is. Toen haar moeder in 2001 ernstig ziek werd, realiseerde ze zich hoeveel ze haar nog wilde vragen. Daarom maakte ze het boek Mam, vertel eens, het eerste in een reeks producten die helpen bij het maken, delen en bewaren van dierbare herinneringen. Haar boeken en spellen staan bekend om de fraaie vormgeving en inspirerende vragen, en als startpunt van mooie gesprekken. Met Elma’s hulp schrijven inmiddels meer dan drie miljoen mensen wereldwijd hun persoonlijk verhaal.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.020.250.180.64
Lannoo Kind & Jeugd -   Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.
Collectie auteur Elma Van Vliet
Inspiratie en stories