Fantastisch informatief prentenboek - Een wereld vol planten

Staat: Nieuw product

Lemniscaat

LEM043

Planten zijn slimmer dan we denken. Ze maken hun eigen voedsel en helpen elkaar. Ze vormen bondgenootschappen met schimmels en microben en hebben allerlei slimme trucjes om dieren te verleiden. Zonder planten zouden mensen hier niet zijn.

Laat je meeslepen door de magie van de planten met intrigerende teksten en schitterende prenten.

19,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789047711735

Leeftijdvanaf 9 jaar
AuteurMartin Jenkins
IllustratorJames Brown
GenreEducatieve boeken
ThemaNatuur

Fantastisch informatief prentenboek over planten. Martin Jenkins studeerde biologie aan Cambridge University en werkte onder meer voor de Verenigde Naties en Wereld Natuur Fonds. Prachtig versierd door de illustraties van James Brown.

Auteur:: Martin Jenkins
Illustrator: James Brown 
Afwerking: hardcover
Leeftijd: vanaf 12 jaar
Aantal pagina's: 64
Formaat:  21 x 21 x 1 cm

Lemniscaat is een van de oudste en bekendste kinderboekenuitgevers van Nederland. Opgericht in 1963 en nog steeds onafhankelijk, geeft Lemniscaat naast kleurrijke prentenboeken, vrolijke kinder- en jeugdboeken, bijzondere non-fictie voor kinderen en young adult literatuur ook een indrukwekkende lijst uit van filosofie en maatschappelijk betrokken non-fictie voor volwassenen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
372720.111
Lemniscaat - Deze uitgeverij uit Rotterdam houdt van boeken die goed geschreven zijn en tegelijk iets meer bieden dan alleen maar een spannend verhaal. Er is niet één soort boek dat het juiste is. Voor de Lemniscaat kinderboeken geldt dat kinderen altijd iets aan een boek moeten kunnen beleven. Ze geven zowel boeken voor kinderen als voor volwassenen uit.