Fantastisch ridders schaduwspel - set van 11 figuren

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO028

Les histoires du soir by Moulin Roty (24)

Een kasteel, hofdame, stoere ridder, zijn paard en .... reuze veel plezier. Met dit schaduwspel kan je pas echt verhalen vertellen, aan je kinderen en andersom.

Ze zullen ook hun verbeeldingskracht gebruiken en een hele wereld verzinnen vol ongelooflijke situaties zoals een kasteel dat wordt verdedigd door ridders, een prinses die wordt vastgehouden, een nar van de koning die een grap maakt ... je kan het niet zo gek verzinnen of het verschijnt op jullie muur.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711058

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ridder schaduw spel uit van Moulin Roty collectie: Les histoires du Soir, een geweldige collectie vol duizend en één verhalen die verteld worden met handen, kartonnen silhouetten en een zaklamp die kleurrijke afbeeldingen op een muur projecteert. Alles wordt mogelijk wanneer de magie het overneemt... je kapoenen zullen op de eerste rij zitten!

In deze set zitten 11 zwarte silhouetten, alles wat je nog nodig hebt is een lichtbron. Uren pret en entertainment verzekerd!

Afmetingen: 21 x 24 cm

Materialen: hout en karton

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories