Fantastisch ridders schaduwspel - set van 11 figuren

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO028

Les histoires du soir by Moulin Roty (13)

Een kasteel, hofdame, stoere ridder, zijn paard en .... reuze veel plezier. Met dit schaduwspel kan je pas echt verhalen vertellen, aan je kinderen en andersom.

Ze zullen ook hun verbeeldingskracht gebruiken en een hele wereld verzinnen vol ongelooflijke situaties zoals een kasteel dat wordt verdedigd door ridders, een prinses die wordt vastgehouden, een nar van de koning die een grap maakt ... je kan het niet zo gek verzinnen of het verschijnt op jullie muur.

 

 

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 711058

CollectieLes histoires du soir
TypeSchimmenspelen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Ridder schaduw spel uit van Moulin Roty collectie: Les histoires du Soir, een geweldige collectie vol duizend en één verhalen die verteld worden met handen, kartonnen silhouetten en een zaklamp die kleurrijke afbeeldingen op een muur projecteert. Alles wordt mogelijk wanneer de magie het overneemt... je kapoenen zullen op de eerste rij zitten!

In deze set zitten 11 zwarte silhouetten, alles wat je nog nodig hebt is een lichtbron. Uren pret en entertainment verzekerd!

Afmetingen: 21 x 24 cm

Materialen: hout en karton

Leeftijd: vanaf 3 jaar

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!
Collectie Les histoires du soir by Moulin Roty
Inspiratie en stories