Fantastisch weetjesboek - Het boek van vergelijkingen

Staat: Nieuw product

Lannoo

LAN059

Een onmetelijk gaaf boek vol vergelijkingen

Wist je dat een cheeta en een Porsche allebei in 3 seconden kunnen accelereren van 0 naar 122 km per uur? Dat de langste boom van de wereld even hoog is als een gebouw met 26 verdiepingen? En dat een blauwe vinvis net zo lang is als 19 mensen die in een lijn achter elkaar zwemmen?

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789000362967

In dit bijzondere geïllustreerde boek worden allerlei verschillende zaken bekeken en met elkaar vergeleken: de sterkste dieren, de grootste eters en poepers, extreme reizen, hoogtes en dieptes, de krachten van de natuur, dimensies van door de mens gemaakte structuren, snelheden van de snelste voertuigen en de mogelijkheden van supermachines.
Adembenemend, entertainend en verrassend. Je zult nooit meer op dezelfde manier naar de wereld kijken nadat je dit boek hebt gelezen!

  • Voor nieuwsgierige jongens en meisjes vanaf 8 jaar
  • Meten en weten: met meer dan 40 geïllustreerde onderwerpen bekijk en vergelijk je de meest bijzondere aspecten van de dieren- en mensenwereld.

 

Uitgever: Unieboek Spectrum
ISBN: 9789000362967

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
262310.96
Lannoo Kind & Jeugd: Fictie en non-fictie voor alle jonge lezers, van de allerkleinsten tot de jongvolwassenen. In de non-fictiecollectie vind je royaal geïllustreerde naslagwerken. Daarnaast krijgen eerste lezers extra aandacht in het fictiefonds - denk maar aan de uitzonderlijke groeiboeken over Vos en Haas. Voor de boekenwurmen zijn er fantasierijke, poëtische en grappige kinderboeken, terwijl de jeugdromans aansluiten bij de leefwereld van adolescenten.