merveilleux théâtre de porte

fantastische poppenkast om op te hangen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20800a

Poppenkast spelen met HABA (38)

Het doek gaat op! Hier zijn spannende avonturen te zien! Slim bedacht: nog voordat het doek opengaat kunnen de speelfiguren hun hoofd door het...

62,50 €

Add to my wishlist

Het doek gaat op! Hier zijn spannende avonturen te zien! Slim bedacht: nog voordat het doek opengaat kunnen de speelfiguren hun hoofd door het 'tovergat' naar buiten steken en het publiek groeten. De ophangpoppenkast is eenvoudig en in een wip op te bouwen: gewoon de telescopische stokken in de deuropening vastzetten en dan kan de show beginnen!
Flexibel in verschillende deuropeningen om vast te zetten en plaatsbesparend om op te bergen. Tip: de HABA-handpoppen zijn een superleuke aanvulling!
Materiaal: polyester, metaal, kunststof en hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
7817001.7
Haba - Uitvinders voor kinderen Haba is een Duitse houtfabrikant bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspellen en meubels voor kinderen. Reeds meer dan 70 jaar bouwt Haba zijn productportfolio steeds uit en hanteert hierbij steeds dezelfde hoge kwaliteitsnormen waarvoor het bekend staat.

product referentie :7281

Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en thema's