Fantastische poppenkast om op te hangen

Staat: Nieuw product

Haba

KZ20800a

Poppenkast spelen met HABA (25)

Het doek gaat op! Hier zijn spannende avonturen te zien! Slim bedacht: nog voordat het doek opengaat kunnen de speelfiguren hun hoofd door het 'tovergat' naar buiten steken en het publiek groeten. De ophangpoppenkast is eenvoudig en in een wip op te bouwen: gewoon de telescopische stokken in de deuropening vastzetten en dan kan de show beginnen!

62,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 7281

CollectiePoppenwereld
TypePoppenkasten
Leeftijdvanaf 3 jaar

Flexibel in verschillende deuropeningen om vast te zetten en plaatsbesparend om op te bergen. Tip: de HABA-handpoppen zijn een superleuke aanvulling!
Materiaal: polyester, metaal, kunststof en hout.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
397.5922.12
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Poppenkast spelen met HABA
Inspiratie en stories