Fascinerend boek Willewete - Aardbevingen

Staat: Nieuw product

Clavis

CLA029

Wat zijn aardbevingen? In dit Willewete-boek vind je de antwoorden op al je vragen.

Hoe ziet onze aarde er aan de binnenkant uit? Hoe ontstaat een aardbeving? Is het gevaarlijk? En wat moet je doen als de aarde trilt en beeft?

16,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 9789044829099

Leeftijdvanaf 8 jaar
AuteurPimm van Hest
IllustratorMargot Senden
GenreEducatieve boeken
ThemaDe planeet

Een informatief prentenboek voor kinderen vanaf 6 jaar over de fascinerende wereld van aardbevingen. Je vindt in dit boek naast heel wat informatie ook een leerrijk stripverhaal, een leuk versje, een grote uitklappagina en een miniquiz, zodat je een echte expert wordt.

Willewete ... dat zijn informatieve prentenboeken die een antwoord geven op vragen van jonge kinderen. Sommige onderwerpen staan dicht bij hen, andere een beetje verder. Ze gaan over de wereld en de natuur om ons heen, over het leven in het verleden en het leven nu. Op een speelse en spitsvondige manier vertellen deze boeken wat kinderen graag willen weten.

Auteur: Pimm van Hest
Illustrator: Margot Senden
Thema's: natuur, plant, dier, aarde
Leeftijd: vanaf 6 jaar
Aantal pagina's: 24
Formaat: 26,8 x 25,7 x 1 cm
Verschijningsdatum: mei 2016
Uitgeverij: Clavis
Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Ze brengen boeken uit op kindermaat van kinderen, met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.010.260.270.44
  • Door Anna S.
  •  de 16/09/2022
snelle levering, maar de verpakking kan iets beter, het boek was wat beschadigd door de verzending.
Clavis Uitgeverij is ervan overtuigd dat kinderboeken het verschil kunnen maken bij het creëren van een positieve toekomst voor kinderen. De wereld zal er morgen immers uitzien zoals de kinderen die vandaag dromen.Vaak geeft wat kleine jongens en meisjes spelen al aan wat zij in hun latere leven zullen doen en hoe zij hun rol in de wereld zullen invullen. Opvoeding is een van de hoekstenen van een leefbare wereld . Hoe vroeger attitudes zijn verworven, hoe steviger en hechter ze zijn. Met kinderboeken kun je kinderen leren omgaan met hun emoties en angsten, hun fantasie stimuleren, hun inzicht geven in eigen doen en laten, hun de verhoudingen tussen mensen leren kennen, hun het verschil tussen goed en kwaad leren zien. Daarenboven schept een boek en zijn spannende inhoud een hechte band tussen ouder en kind.Clavis Uitgeverij dankt zijn succes aan het feit dat het zijn slogan – Wij maken kinderdromen waar – en zijn filosofie goed bewaakt en altijd waarmaakt. Boeken maken op maat van kinderen , met goede teksten en illustraties. Boeken die er mooi uitzien en die perfect geproduceerd zijn. Boeken die inhoudelijk altijd dat ietsje meer hebben en niet alleen garant staan voor veel leesplezier, maar ook educatief onderbouwd zijn. Kortom, Clavis boeken staan dicht bij kinderen en hun emoties en zijn dan ook een perfect hulpmiddel bij de opvoeding.
Onze merken