Feestelijke servetten met illustraties

Staat: Nieuw product

Bloomingville

KZ29718

MINI Bloomingville (169)

Een feestelijk item uit de kerstcollectie van Bloomingville!

Een schattig konijntje, een vriendelijke beer en een grappige vos...

3,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

TypeServetten
KleurMeerkleurig
Bloomingville themaBloomingville Christmas
Een feestelijk item uit de kerstcollectie van Bloomingville!

Een schattig konijntje, een vriendelijke beer en een grappige vos zorgen voor een nog leukere kersttijd! De dieren zijn feestelijk gekleed, versieren de boom en brengen veel cadeautjes voor onder de boom mee.. Vier de mooiste tijd van het jaar met Bloomingville en hun vriendjes!

Deze feestelijke servetten zorgen voor een extra feestje aan de eettafel. De set bestaat uit 20 servetten die aan beide kant een andere illustratie hebben.

Afmetingen: 33x33 cm
Materiaal: papier
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
333300.35
Bloomingville  heeft het talent om al bijna 20 jaar producten te creëren die keer op keer een warme sfeer met zich mee te dragen, altijd stijlvol en steeds met een unieke speelse toets. Wij zijn vooral weg van hun kinderlijn. Bloomingville MINI  is een magische kindercollectie uit Denemarken gecombineerd met de Scandinavische trends van het moment, ze ontwerpen steeds met onze 'ever changing homes' in het achterhoofd. Dit designmerk zit diep geworteld in de Deense cultuur en manier van leven. Ze werken er steeds aan om met elk item dat ze ontwerpen op een verrassende manier een frisse wind door je interieur - van kinderkamer tot woonkamer - te laten waaien. Met een focus op kwaliteit , de natuur als inspiratiebron en prachtige materialen.Stijlvolle decoratie voor de kinderkamerDe wondermooie collecties zijn pure inspiratie voor ouders om de baby- of kinderkamer in te richten op een stijlvolle en unieke manier. Van kinderzetels over wanddecoratie tot functionele opbergmanden met toffe quotes. Dit zijn echt blijvertjes die mee de wereld van je kind vormen en er af en toe een vleugje magie bijsteken. Ze tasten de grenzen van je fantasie af zonder te dromerig te worden.Prachtige eetaccessoires voor elke maaltijdMet de Bloomingville Lunch is er ook voor aan tafel een ruime collectie musthaves: knappe keramiek met wondermooie ilustraties, functionele bekers, ontbijtbordjes, schalen, brooddozen en snijplanken. Elk product brengt een eigen universum met zich mee waar zowel jong als ouders meteen weg van zijn.
Collectie MINI Bloomingville
Inspiratie en stories