set van 20 servetten Kerstmis - large

Feestelijke Set van 16 grote kerstservetten

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR038

Meri Meri: Kerst (34)

Voor een leuke toets aan de kersttafel presenteren we je deze papieren servettenset van het Engelse feestmerk Meri Meri.

Ze zijn vrolijk versierd met een feestelijk kerstpatroon inclusief kerstman, rendier en fonkelend gouden details.

7,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 45-3009

KleurMeerkleurig
CollectieKerstmis
TypeServetten

Deze mooie papieren servetten van Meri Meri dragen een prachtig kersttafereel in zich met de kerstman, zijn rendier en andere feestelijke elementen. De servetten zijn afgewerkt met een gestulpte rand en goudfolie om het extra feestelijk te maken.

Een pak bevat 16 servetten.
Afmetingen 16,5 x 16,5 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk zeker eens naar de andere artikelen uit hun collectie om je kerstfeest nog zaliger te maken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.06
Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles ... met scharen en pennen én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Meri Meri produziert Al snel hadden deze kaarten erg veel succes in de lokale winkels en één keukentafel en één schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen, Engeland, waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten, uitnodigingen, bakartikelen, cadeautjes, feestartikelen en zoveel meer ! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter ...
Collectie Meri Meri: Kerst
Inspiratie en stories