Gouden deco luster met glitter sterren

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR520

Zalige kerst met Meri Meri (38)

Oh, oh, oh, ... deze prachtige kroonluchter is een prachtige manier om een vleugje stijl toe te voegen aan elke kamer. 

De hangende feestdeco is een knap ontwerp gemaakt met veel glinsterende gouden sterren op gouddraad. Perfect voor de feestdagen, of op elk moment van het jaar waar je vleugje magie aan je feest of dag toe te voegen.

55,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 210367

CollectieKerstmis
TypeKerstversiering
KleurGoud

Gouden deco luster met glitter sterren uit de kerstcollectie van Meri Meri is een hangende decoratie met gouddraad en schitterende gouden sterren. Ideaal voor boven de kersttafel of weet jij een ander plekje in huis?

Materiaal: verpakkingen gemaakt van milieuvriendelijk papier - eco-vriendelijke glitter 
Afmetingen: 38,1 x 91,4 x 38,1 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories