Advent kalender - Nutcracker Theatre

Aftelkalender met poppentheater en 24 verrassingen tot kerst

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR721

Zalige kerst met Meri Meri (86)

De Notenkraker is een prachtig ballet en echte kerstklassieker. Nu kunnen je mini's het naspelen met deze fantastische adventskalender. Open de doos om het theater, de orkestbak en 3 decors te onthullen. Daarna krijgen ze elke dag de hoofdrolspelers en rekwisieten, prachtig verpakt in genummerde enveloppen.

Op dag 24 worden ze verblijd met een sensationele goudkleurige bedelarmband met acryl bedels, kwastjes en belletje. Een echt speciaal cadeau dat lang zal blijven nazinderen.

95,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 217855

CollectieChristmas
TypeAdventskalenders
KleurMeerkleurig

Advent kalender Nutcracker Theatre van MERI MERI is een populair kerstitem om in de maand voor kerstmis af te tellen. Van een luxe Notenkraker-poppenshow tot wondermooie armbandje met de mooiste bedeltjes tot houten wezentjes... deze bestseller/zorgvuldig vervaardigde adventskalender brengt vreugde en plezier op elke dag van het aftellen voor de feestdagen.

  • Het theater en de orkestbak moeten voor gebruik worden uitgevouwen
  • Eenvoudige zelfmontage vereist
  • Gebruik de donkerroze fluwelen gordijnen van het theater voor een grootse opening en finish. Inclusief 3 scènewisselingen
  • Open elke dag een genummerde enveloppe, met daarin de belangrijkste Notenkraker personages en rekwisieten
  •  Verschillende van de personages zijn bevestigd aan houten deuvels, zodat u ze op het toneel kunt verplaatsen
  •  De 2 pierrot poppen hebben scharnieren, zodat je ze kunt laten bewegen en dansen
  •  Op dag 24 ontvang je een doosje, met daarin een mooie goudkleurige armband met acryl bedels, kwastjes en belletjes

 

Leeftijd: Geschikt voor 8+

Materiaal; Gemaakt van milieuvriendelijk papier, afgewerkt met milieuvriendelijke glitter

Afmetingen verpakking: 39,4 x 45,7 x 6,4 cm

_

Dankzij Meri Meri maak je de kerstperiode bij jullie thuis en het jaarlijks kerstfeest pas echt uniek. We hebben zalige tafeldecoratie, kerstversiering voor in de boom of in huis of wat dacht je van een unieke adventskalender om af te tellen naar de gezelligste periode van het jaar? Check de complete Meri Meri kerstcollectie voor een zalig kerstfeest!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Zalige kerst met Meri Meri
Inspiratie en stories