lunettes de soleil Reptilo Terra Kids

Ferme zonnebril - Reptilo*

Staat: Nieuw product

Haba

KZ17332

Terra Kids collectie by Haba (47)

Een echte avonturier heeft natuurlijk een coole zonnebril nodig tijdens zijn lange zomerse zwerftochten door de wilde natuur. En een leuke...

5,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

Een echte avonturier heeft natuurlijk een coole zonnebril nodig tijdens zijn lange zomerse zwerftochten door de wilde natuur. En een leuke reptielenprint om zich te camoufleren. Veiligheid boven alles! Materiaal: Glazen van kunststof met 100% bescherming tegen UV stralen (UV 400), Montuur van kunststof.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.
Collectie Terra Kids collectie by Haba
Inspiratie en stories