Fijn hobbyboek - Vrolijk Handwerk!

Staat: Nieuw product

Forte Uitgevers

KZ23525

Kun je haken of breien? Maar heb je het al eens gecombineerd met borduurwerk? In het hobbyboek Vrolijk Handwerk! combineren Nina & Nienke...

17,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kun je haken of breien? Maar heb je het al eens gecombineerd met borduurwerk? In het hobbyboek Vrolijk Handwerk! combineren Nina & Nienke haken, breien en borduren tot prachtige woon- en modeaccessoires.
Brei een effen muts en versier hem met gehaakte en geborduurde bloemetjes. Of haak een warme omslagdoek en borduur er met wol een bloemenrand op. Ook met een enkele techniek kun je aan de slag. Wat dacht je van vrolijk gehaakte plantenhangers, patchwork kussens of gebreide sloffen voor de hele familie?

Nina & Nienke, het creatief duo achter de blog Bonthuishouden, houden van kleur, mooie steken, retro gebruiksvoorwerpen, huisdieren én lekkers uit de oven. In Vrolijk Handwerk! kom je het allemaal tegen! Ze geven ouderwets ‘handwerkles’: hun ontwerpen en patronen zijn eigentijds, maar altijd met een knipoog naar vroeger.

Auters: Nina Hogeboom & Nienke Landman
ISBN: 9789462500358
Pagina's: 96

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
202600.53
Forte Uitgevers is een zelfstandige non-fictie uitgeverij en brengt praktische en inspirerende boeken op de markt die volop handvatten bieden om met je hoofd, je hart en je handen aan de slag te gaan. Het is een sterk boekenmerk op het gebied van Opvoeding, Creativiteit, Lifestyle, Spiritualiteit, Praktische psychologie, Informatieve kinderboeken en Sport.