Flamingo strijkapplicatie - set van 2

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR113

Mini cadeautjes, maxi pret! (472)

Strijkapplicaties waren nog nooit zo cool als die van Meri Meri.

Het tof design van deze 2 zomerse patches zorgt in een mum van tijd voor een unieke, tropische toets op je favoriete kledij!

7,50 €

6,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 173827 *

CollectieFlamingos
TypeStrijkapplicaties
KleurMeerkleurig

Voor een tropisch accent op je favoriet item, een persoonlijke toets of om vlekjes en scheurtjes te verbergen op een super makkelijke manier... deze tropische Meri Meri patches komen zeker van pas! Je kan de patches makkelijk zelf op de stof strijken of naaien, ze zijn gemaakt uit kwaliteitsvol, natuurlijk canvas en afgewerkt met geborduurde fluo- en gouden accenten.

Afmetingen pakje : 8 x 12 cm - label flamingo: 8,5 x 4 cm - label palmboom: 4,5 x 9 cm

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.080.010.01
  • Door Katelijn B.
  •  de 22/08/2020
mooi
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/06/2020
Zeer mooi artikel. Goede kwaliteit. Makkelijk aan te brengen.
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories